• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!

Magasinet

Her ønsker vi at du skal finne inspirerende innhold om fjell og fanteri som gir deg lyst til å dra ut og utforske nye eventyr. Hos oss skal du også finne Norges beste utvalg av utstyr til bratt friluftsliv, i tillegg til å få eksperthjelp fra våre dyktige og dedikerte ansatte, så her vil du finne masse tips fra både ansatte og ambassadører.

Hva Trygve har i topptursekken kan varierer litt i løpet av sesongen, men her kan du kanskje plukke opp et triks eller to.

10 tips - fra innegymmen til uteklatring

Har du vært aktiv på innegymmen i hele vinter? Men er usikker på hva du trenger til å ta steget utendørs? Sjekk ut tipsene våre!

Tips til Topptur

Er du ny i toppturgamet? Vi har samlet en mengde tips & triks slik at du kan få maks ut av utstyret og en fin toppturopplevelse.

Late Bloomers 🌸

Late bloomers - En film av den skifrelste guttegjengen fra Oppdal som kaller seg Bonanzacru

Utstyrstips til inneklatring

Ofte er det enkle fremdeles bra, også i innendørsklatring

Snekjefossen og Storsalen

Vår ambassadør Nelson Neirinck har ikke ligget på latsiden, noe han sjelden gjør. Her kan du lese om to av turene han har hatt nylig.

Hvilken taubrems skal du velge?

Det finnes etter hvert en drøss av ulike taubremser å velge i. I motsetning til t-skjorta og kalkposen, er tauet og taubremsen livsviktige komponenter i klatrerens sikkerhetssystem.

Giklingdalen rundt

Hodet mitt er fullt av klatredrømmer, og en av de virkelig store har vært Giklingdalen rundt - det vil si å kombinere Trollatraversen med Tårntraversen.