• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!

Magasinet

Her ønsker vi at du skal finne inspirerende innhold om fjell og fanteri som gir deg lyst til å dra ut og utforske nye eventyr. Hos oss skal du også finne Norges beste utvalg av utstyr til bratt friluftsliv, i tillegg til å få eksperthjelp fra våre dyktige og dedikerte ansatte, så her vil du finne masse tips fra både ansatte og ambassadører.

BRAAAAAAP!! Har du lyst til å lære deg tips & triks som kan gjøre deg til en bedre syklist? Se Vpg's enduroskole med Øyvind!

Tips & triks - Gravel

Vår kollega Geir har sykla rundt på grusen lenge før begrepet gravel kom susende inn over Norges fjell og fjorder. Han har testa det meste og har noen tips til deg som tenker å starte sykkelkarrieren.

Hvilke fjellsko skal du velge?

Stiv eller myk såle? Høye eller lave? Lette eller robuste? Det er mange muligheter, men bruksområdet er heldigvis med å gjøre valget enklere. Vi loser deg gjennom fjellskojungelen - Sjekk ut guiden vår!

Skal du gå for flat eller klikkpedal?

Usikker på hvilken retning du skal gå? Det er selvsagt både fordeler og ulemper med flate og klikkpedaler. Vi tar for oss noen av disse her.

12 ukers treningsprogram for ambisiøse løpere med Ånung Viken

12 ukers treningsprogram for ambisiøse løpere av Ånung Viken

12 ukers treningsprogram løping for mosjonister med Ånung Viken

12 ukers treningsprogram løping for mosjonister

10 tips - fra innegymmen til uteklatring

Har du vært aktiv på innegymmen i hele vinter? Men er usikker på hva du trenger til å ta steget utendørs? Sjekk ut tipsene våre!

Tips til Topptur

Er du ny i toppturgamet? Vi har samlet en mengde tips & triks slik at du kan få maks ut av utstyret og en fin toppturopplevelse.