• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!

Late Bloomers 🌸


Late bloomers ble først vist på Fri Flyt Filmtour i høst, men da som en 12 minutters edit. Dette er langversjonen.

Jeg har alltid filmet med disse gutta, men bare laget korte edits, så det blir liksom vår første skikkelig lange skifilm, sier filmskaper Knut August Svisdal om guttegjengen fra Oppdal som kaller seg Bonanzacru.

Filmen er en miks av backcountry, street, litt storfjell og parkkjøring. Og tar for seg de kompisene Stinius Skjøtskift, Erik Naess, Balder Gormssønn og Knut August Svisdal. Filmen er hovedsakelig filmet i Oppdal, men inneholder også klipp fra Trondheim, USA, Lofoten og Sogndal. I tillegg til eldre klipp fra Funasdalen i Sverige og Hafjell under Megapark 2015, hvor gutta tok turene på VGS for snart ti år siden.

Partene til Stinius og Knut August er filmet hovedsakelig de siste tre årene. Mens Balder og Erik sine er filmet i løpet av fjorårets sesong. Filmen inneholder også klipp fra ti år tilbake, da Knut August og Stinius gikk på skilinja på Oppdal VGS. Du får også se klipp fra tiden mellom VGS og nå.

Jeg husker at jeg fortalte Tore Meirik(red.FF.no) for ti år siden at jeg skal lage en full skifilm fra Oppdal. Nå er den her, Late Bloomers. - Knut August

Følg Bonanzacru på instagram https://www.instagram.com/bona...

Se filmen Late Bloomers her: