• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!

Enduroskolen med Mr. Braaap! EPISODE 3 LIVE NÅ!


Sesong 3 episode 3

Jeger eller ei, du har ingenting i skogen å gjøre! Nettet snører seg inn for vår mann Mr.Braaap!

Sesong 3 episode 2  

Du tror kanskje det er greit å kutte svinger? Tro om igjen!

Premiere! Sesong 3 episode 1

Etter 10 år i galehus kommer Mr. Braaap på banen igjen! Umedisinert og uhemmet! 

Det startet som en artig spøk rundt lunsjbordet på VPG for over 10 år siden; Hadde det ikke vært gøy med en terrengsykkelskole hvor det hele starter seriøst og pedagogisk for så å ende opp med at det egentlig bare finnes en løsning på absolutt alle problemer: GAP DRITTEN! Samme kveld stakk Øyvind og fotograf Martin ut for å filme første episode med "Vpg's Enduroskole med Øyvind. 

Etter noen få episoder ble alter egoet Mr. Braaap skapt, eller så har han ligget latent i Øyvind i alle år og bare ventet på å få komme ut - det er slett ikke umulig. Uansett, Mr. Braaap må sies å ha en ganske direkte og lite pedagogisk læremåte hvor han tar for seg vanlige sykkeltema som "Rollovers", "Svingteknikk", "Forbikjøringer" osv. på en litt annerledes måte. Etterhvert kom Braaaap-karakteren mer og mer frem og det ble tydelig at mannen kanskje hadde noen små brister og et sinneproblem som begynte å ta fullstendig overhånd. Mr.Braaap begynte å ta for seg ulike samfunnsproblemer knyttet til sykkel hvor han tar saken i egne hender og endte til slutt opp med å bli innlagt på en eller annen institusjon. 

Vpg's Enduroskole ble 2 sesonger hvor serien gikk viralt og ble sendt på både Fri Flyt, Adressa og Pink Bike. Selv om det har gått 10 år siden siste episode ble spilt inn blir fremdeles Øyvind gjenkjent som Mr. Braaap når han ferdes rundt. 

Se sesong 1 her!

Se sesong 2 her!