• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
Outlet
x
Varenr: 369431
Sweet

Supernaut GTX Infinium Jkt W's

lava red XS
Outlet

1 575,-

1 på nettlager
Farge: lava red
Velg størrelse
Allsidig toppturjakke!
Supernaut GTX Infinium er Sweet sin mest allsidige toppturjakke. Jakken er en hybrd av GORE WINDSTOPPER® paneler på de utsatte områdene, mens et svært pustende softshellpanel på ryggen og under armene. Denne beskytter bra mot vær og vind, samtidig som den puster godt. Dette har resultert i en favoritt til toppturbruk!
  • Hjelmkompatibel hette
  • Vindtett
  • Ventilasjon under armene
  • Logo i refleks - bli ekstra synlig i fjellet!
Vekt - 510 g

Hvem passer denne for?

For deg som vil ha en jakke med gode pusteegenskaper, men samtidig holder været ut!
Sesong: v 2223 vpg
Alder og kjønn: Dame
Bærekraft: Miljøsertifisert, Rettferdig handel
Bruk: Frikjøring
Rettferdig handel

Rettferdig handel er bærekraftig fordi det støtter et rettferdig og anstendig arbeidsmiljø og sikrer at produsenter i utviklingsland får en rimelig pris for produktene sine. Rettferdig handel kan bidra til å redusere fattigdom og fremme økonomisk utvikling i disse landene, samtidig som det reduserer avhengigheten av utnyttende arbeidspraksis og miljøødeleggelser. Ved å kjøpe varer fra rettferdig handelsorganisasjoner, kan forbrukere være trygge på at produktene er produsert under humane arbeidsforhold og med respekt for miljøet. Dette kan også oppmuntre til økt bevissthet om viktigheten av bærekraftig forbruk og produksjon, og oppfordre andre til å ta lignende valg.

Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Siste 30 dager