• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 377378
Sweet

Hunter Merino SS Jersey W's

sky blue XS
Outlet

599,-

1 på nettlager
Farge: sky blue
Velg størrelse
Ta vare på ulla

25% rabatt på ullvask (trekkes fra i kassa)

OrganoTex BioCare ull & dunvask
OrganoTex BioCare ull & dunvask

169,-
Tilgjengelig
Lett og luftig!
Hunter Merino SS kommer fort til å bli favoritt-skjorta di i sommer. Den er lett og puster godt, men er også meget temperaturregulerende og varm om den må. Skjorten er alget i 100% merinoull.
  • Ullfiber for å gi isolasjon uansett våt eller tørr
  • Puster godt
  • Varmer selv om du er svett
Vekt - 100 g
Sesong: s 2023 vpg
Alder og kjønn: Dame
Materiale: Ull
Bærekraft: Dyrevelferd, Miljøsertifisert
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Siste 30 dager