• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 353620
Bøker

Sterk og skadefri

sunn og effektiv klatretrening

449,-

5+ på nettlager
Sunn og effektivt klatretrening
Å være sterk og samtidig skadefri er et ideal – for alle treningsglade generelt, og for klatrere spesielt. Likevel klarer langt fra alle å få det til. Mange ender opp med å få en belastningsskade i stedet.

Sterk og skadefri er boka for deg som har lyst til å trene og klatre riktigere for å nå resultatene du ønsker – uten å risikere kjedelige skadeavbrekk underveis.
  • Forfatter: Gudmund Grønhaug
  • ISBN: 978-82-93090-86-1
Boka tilbyr en sjeldent lettforståelig og praktisk forklaring på hvordan trening og aktivitet påvirker muskler, sener og resten av bevegelsesapparatet. Så snart du forstår hvorfor belastningsskader oppstår, vil du også være i stand til å vite hvordan du unngår dem, mens du trener akkurat så hardt og målrettet som du har lyst til.

Forfatter Gudmund Grønhaug har 30 års erfaring som klatrer og 25 som trener. Han har gjennom sin forskning på klatring og skader markert seg som en av de fremste ekspertene i verden på feltet. Grønhaug har en doktorgrad om belastningsskader i klatring, har presentert forskningen på IOC sin kongress om idrettsmedisin og samarbeider i dag med forskere over store deler av verden.
Siste 30 dager
Bøker