• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 376303
Scarpa

Mojito Wrap Bio

thyme green 44,5

2 299,-

1 på nettlager
Farge: thyme green
Velg størrelse
Husk impregnering
OrganoTex ShoeCare impregnering
OrganoTex ShoeCare impregnering

159,-
Tilgjengelig

Pustende og bærekraftig sneaker

Hvem passer denne for?
Mojito Wrap Bio er en lett, luftig og behagelig hverdagssko som fort kan bli en favoritt hos mange.

Vekt - 335(str. 42) g

Mojito Wrap Bio er en klatreinspirert urban utendørssko, med et snøressystem som vi kjenner igjen fra den origanel Mojito modellen. I denne nytolkningen av den ikoniske Mojito, er det lagt til et forsterkende bånd rundt sålekanten. Overdelen er laget med strikketeknologi av PET materiale, uten produksjonsavfall. Skoen er laget med de mest avanserte teknologiene innen behandling av biologisk nedbrytbare materialer. Dette betyr at ved slutten av nedbrytningsprosessen er det ingen spor av plast igjen i miljøet, noe som gir skoa et helhetlig gunstig miljøavtrykk. Emballasjen er laget med FSC-sertifisert papir.

Sesong: s 2024 vpg
Alder og kjønn: Dame, Herre, Unisex
Skotype: Fritidssko, Lave fjellsko
Bærekraft: Bionedbrytbar, Miljøsertifisert
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Bionedbrytbar

Det er viktig å velge produkter som er bionedbrytbare for å redusere avfallsmengden og skaden på miljøet. Bionedbrytbare produkter brytes ned naturlig og forårsaker ikke skade på jord, luft eller vann. Ved å velge slike produkter kan forbrukerne bidra til å redusere belastningen på deponier og miljøet og fremme en mer bærekraftig livsstil.

Siste 30 dager