• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 386812
Patagonia

R1 CrossStrata Hoody W's

touring red M

2 699,-

5+ på nettlager
Farge: touring red
Velg størrelse
Allsidig og pustende fleecejakke som tåler vær
Varm, elastisk og pustende jakke som er slitesterk og værbestandig. Denne mellomlagsjakken er laget for kjølig vær og skal være allsidig i skiftende fjellforhold. Produsert på en fabrikk som er sertifisert av Fair Trade Certified™.
  • Stretchstoff og skuldre er designet for rekkevidde over hodet og et bredt bevegelsesområde
  • Hetten under hjelmen er bundet med myk strikk og gir dekning og synlighet; myk glidelåsgarasje ved haken for komfort
  • Sikker venstre brystlomme med glidelås har en ekstra drop-in lomme med trykklås; to høye håndvarmerlommer med usynlige glidelåser er sele- og pakkekompatible
  • Tight passform
Vekt - 298 g
Materialer
  • Lett dobbeltvevet stoff med unik sikksakk-tekstur er mykt og varmt inntil huden, men fanger ikke varmen; ansiktet er slitesterkt og behandlet med en PFC-fri DWR-finish (slitesterkt vannavstøtende belegg som ikke inneholder perfluorerte kjemikalier) for å fjerne fuktighet
Sesong: s 2024 vpg
Alder og kjønn: Dame
Bærekraft: Miljøsertifisert, Resirkulert, Rettferdig handel
Rettferdig handel

Rettferdig handel er bærekraftig fordi det støtter et rettferdig og anstendig arbeidsmiljø og sikrer at produsenter i utviklingsland får en rimelig pris for produktene sine. Rettferdig handel kan bidra til å redusere fattigdom og fremme økonomisk utvikling i disse landene, samtidig som det reduserer avhengigheten av utnyttende arbeidspraksis og miljøødeleggelser. Ved å kjøpe varer fra rettferdig handelsorganisasjoner, kan forbrukere være trygge på at produktene er produsert under humane arbeidsforhold og med respekt for miljøet. Dette kan også oppmuntre til økt bevissthet om viktigheten av bærekraftig forbruk og produksjon, og oppfordre andre til å ta lignende valg.

Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager