• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
Outlet
x
Varenr: 387199
Patagonia

Powder Town Pants Kids

black L
Outlet

1 499,-

3 på nettlager
Farge: black
Velg størrelse
Ikke noe problem å være ute hele dagen med denne buksen!
Helt uten PFC, designet for lange vinterdager og laget med en myk, teknisk stoff, Powder Town buksene har en H2No™ Performance Standard 2-lags skall for vanntett, pustende og vindtett beskyttelse. De er Patagonias førstevalg for alt som har med barn og snø å gjøre, og nå er de en bukse som passer både for gutter og jenter, slik at det å gi den videre er enda enklere enn før. Produsert på en fabrikk som er sertifisert av Fair Trade Certified™.
  • Vanlig passform
  • Grow-fit-funksjonen lar deg sy av ekstra liner og isolasjon fra innsiden av buksebenet for 2 tommer ekstra lengde
  • Innvendig gamasje ved benåpning med gripestrikk og doble hemper for støvelstropper
  • Slitasjebeskyttere på innsiden av bena og falden
Vekt - 536 g
Materialer
  • Slitesterk H2No™ Performance Standard 2-lags 100 % resirkulert polyesterstoff med vanntett/pustende beskyttelse som er fullstendig PFC-fri – det betyr at stoffet, membranen og DWR-finishen ikke inneholder perfluorerte kjemikalier; glatt nettingfôr holder deg varm og transporterer bort fuktighet
Sesong: v 2324 vpg
Alder og kjønn: Junior
Materiale: Skall og Gore-Tex
Bærekraft: Miljøsertifisert, Resirkulert, Rettferdig handel
Bruk: Fritid, Tur
Rettferdig handel

Rettferdig handel er bærekraftig fordi det støtter et rettferdig og anstendig arbeidsmiljø og sikrer at produsenter i utviklingsland får en rimelig pris for produktene sine. Rettferdig handel kan bidra til å redusere fattigdom og fremme økonomisk utvikling i disse landene, samtidig som det reduserer avhengigheten av utnyttende arbeidspraksis og miljøødeleggelser. Ved å kjøpe varer fra rettferdig handelsorganisasjoner, kan forbrukere være trygge på at produktene er produsert under humane arbeidsforhold og med respekt for miljøet. Dette kan også oppmuntre til økt bevissthet om viktigheten av bærekraftig forbruk og produksjon, og oppfordre andre til å ta lignende valg.

Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager