• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 387228
Patagonia

Alpine Guide Pants W's

black 6
Outlet

3 699,-

2 på nettlager
1 i vår butikk i Oppdal
Farge: black
Velg størrelse
Er du mye i fjellet? Da kan dette være buksen for deg
Alpine Guide Pants er sterke, smidige og fullt utstyrte bukser designet for de som tilbringer nesten hver dag i fjellet. Disse buksene tilbyr allsidighet året rundt, enten det er for skiturer, alpinklatring eller turer som involverer begge deler. De vil holde deg beskyttet og komfortabel når du går opp til fjellpartiet, klatrer ruten eller gå på ski tilbake hjem igjen. Produsert på en fabrikk som er sertifisert av Fair Trade Certified™.
  • Slim fit
  • To sikre frontlommer og to lårlommer med glidelås gir rikelig med oppbevaring
  • Vertikale lårventiler for lufting i motbakker
  • Innvendige snøgamasjer og knyteløkker for allsidighet
  • Belteløkker er Mountain Suspender-kompatibel for en skreddersydd passform
Vekt - 513 g
Materialer
  • Værbestandig, slitesterk 92 % resirkulert nylon/8 % elastan med en PFC-fri DWR-finish (slitesterkt vannavvisende belegg som ikke inneholder perfluorerte kjemikalier) og børstet interiør for komfort
Sesong: v 2324 vpg
Alder og kjønn: Dame
Bærekraft: Resirkulert
Bruk: Fjell- og alpinklatring, Rask fjelltur, Sportsklatring, Tur
Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager