• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
Gjør en god deal i vår Outlet!
x
Varenr: 344141
Opinel

Edition Escapade N°08

elévation

Nå 379,-

549,-
1 på nettlager
1 i vår butikk i Oppdal
Farge: elévation
Klassisk foldekniv i spesialutgave!
Opinel Limited Edition serien Escapade er designet av den nomadiske tatovøren Jérémy Groshens som reiser rundt i sin 1972 Digue campingvogn -«Outdoor tattoo Truck». Groshens er kjent for sine naturinspirerte tatoveringer med landskap, dyreliv og planteliv. Inspirasjonen for årets Opinel Limited Edition serie har vært å komme seg ut i naturen etter en lang periode med Corona og nedstenginger. Kolleksjonen Escapade ble til etter et ønske om å komme seg ut i naturen og oppleve naturens skjønnhet.

Élévation er en av tre kniver i Opinel sin eksulsive serie –Escapade. Escapade-serien består av knivene Azimut, Bivouac og Élévation. Hver av de tar for seg ulike emner ved naturen. Élévationkniven er inspirert avjapanske trykk som hyller landskap og hellig steder. Håndtaket på Elevation kniven viser fjell i frosset vinterlandskap. De subtile fargene gir et mykt, dust uttrykk som vekker lengselen etter vinterens vakre lys og naturopplevelser. Escapade serien blir kun trykket et lite antall, og vil ikke være mulig å bestille opp igjen. Knivene er nummermerket på bladet med nummer i produksjonen.

Opinel Nr.08 er flerbrukskniven for deg som ønsker en praktisk lommekniv og en turvenn som løser de fleste oppgaver. Nr.08 er bestselgeren gjennom OPINELs 130 år lange historie og hjelper deg å lage en god lunsj til fjells, gi bort en eplebit, spikke en pølsepinne eller åpne en pappeske. Kniven er perfekt for å ha liggende i topplokket på sekken eller i lomma på turbuksa, klar for alt en aktiv hverdag måtte bringe. Nr.8 er en perfekt gave til "den som har alt" eller den som har vett til å ta vare på tingene sine, gjerne gjennom generasjoner. OPINEL produktene er kjent for et håndtak med godt ergonomisk grep, noe som øker sikkerheten under bruk og er spesielt viktig for deg som bruker kniven mye, spesielt i forbindelse med yrkesbruk (kokk etc.). Formen på håndtaket er uforandret siden 1890.

Bladet er vedlikeholdsfritt og laget av rustfritt stål produsert av legendariske Sandvik i Sverige. Virobloc låssystem sørger for at bladet er låst når kniven er åpen og i bruk, og holder bladet trygt lukket når kniven er foldet sammen.
  • Rustfritt stål
  • Ergonomisk grep
  • Virobloc låssystem låser bladet under bruk og lagring
  • 0,5% karboninnhold, 14,5% krominnhold for best slitestyrke
  • Hardhet: Rockwell skala 57-59 HRC
Sesong: v 2122 vpg