• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
Inntil 30% rabatt på klatreutstyr - Klikk her!
x
Varenr: 324176
Øyo

Duo Ut På Tur

VPG-pris

649,-

5+ på nettlager
2 i vår butikk i Oppdal
VPG-pris
“​​VPG-pris” er utvalgte varer vi har prisa så lavt vi kan ved hjelp av prisrobot. Ferdig snakka. Rabattkoder gjelder ikke på VPG-pris.
Tur og mat henger sammen, og mange savner skikkelig «verktøy» når de er ute på tur og skal lage mat. Ut på tur kjøkkenkniver er et praktisk sett med Triangel kokkekniv og Triangel brødkniv i flott filtmappe.

Brødkniven har herregudatering (bølgeslipt egg) for å lettere komme igjennom skorper og andre harde overflater. Bladlengde 21 cm, totallengde 33,5 cm. Den japanske kokkekniven har hull og riller for å unngå vakuum når man kutter. En allsidig og effektiv kjøkkenkniv til kjøtt, fisk og grønnsaker. Bladlengde 19 cm, totallengde 31,5 cm.

For Øyo handler god stålkvalitet om balansen mellom hvor lenge kniven holder seg skarp og hvor lett den er å slipe opp igjen. De har derfor valgt å bruke 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Stålet er herdet til 56 rockwell (hrc). Oppbevar kniven i filtsliren, på magnet eller annet. Vask knivene med mild såpe, unngå oppvaskmaskin.
  • Totallengde brødkniv: 33,5 cm
  • Bladlengde brødkniv: 21 cm
  • Totallengde kokkekniv: 31,5 cm
  • Bladlengde kokkekniv: 19 cm
  • Vask knivene med mild såpe, unngå oppvaskmaskin
Vekt - 300 g
Sesong: s 2022 vpg, s 2023 vpg
Siste 30 dager