• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og fri retur!
Opptil 40% på Oakley - klikk her!
Norrøna

Senja Flex1 8" Shorts W's

caviar M

1 099,-

Varenr. 374659

1 099,-

Farge: caviar
Velg størrelse
2 på nettlager
2 tilgjengelig i vår butikk i Oppdal - velg henting i kassen
Lett og pustende!
Designet for terrengløp, men kan selvfølgelig brukes i alle aktiviteter med høy temperatur! God pusteevne og god komfort!
Den kommer med en glidelåslomme på baksiden for verdisakene dine, to åpne håndlommer, fire sidelommer for å oppbevare energibarer eller gel, en med nøkkelkrok inni. Det er også en skjult tunnel på baksiden av midjen for å feste eventuelle ekstra lag med klær.
Vekt - 120 g
Still spørsmål
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.