• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 374662
Norrøna

Senja Cap

olive night

499,-

5+ på nettlager
2 i vår butikk i Oppdal
Farge: olive night
Caps for terrengløping!
Lett og fin caps fra Norrøna som først og fremst er designet for terrengløp. Den har en skjult nøkkellomme, er lett å pakke sammen og kommer med et innebygd svettebånd på den indre kanten for å redusere svetten fra å komme inn i øynene. Hovedstoffet er laget av 100% resirkulert polyester.
Vekt - 100 g
Sesong: s 2023 vpg
Alder og kjønn: Dame, Herre, Unisex
Bærekraft: Miljøsertifisert, Resirkulert
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager