• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 393515
Norrøna

Femund Cotton Jacket M's

navy blazer M

3 449,-

1 på nettlager
1 i vår butikk i Oppdal
Farge: navy blazer
Velg størrelse

Pustende og allsidig!

Denne lette og vindtette bomullsjakken er designet for å kunne følge deg i alt. Jakken er laget av en blanding av organiske bomull og resirkulert npolyester som gir en fin blanding av slitestyrke, vindtetthet og pustende egenskaper.

Nøkkelfunksjoner er håndlommer i front, napoleionslomme med glidellås, horisontal brystlommer, borrelåsstramming i håndledd, justerbar hette og justerbar hette.

  • Pustende og vindtett
  • Utrolig allsidig jakke
  • Meget komfortabel passform

580g i str L

Materiale:

  • 75% organisk bomull + 25% resirkulert polyester
Sesong: s 2024 vpg
Alder og kjønn: Herre
Materiale: Softshell, Vindtett
Bærekraft: Miljøsertifisert, Miljøvennlig produksjon
Bruk: Fritid, Topptur, Tur
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Miljøvennlig produksjon

Det er viktig å velge produkter som er laget med miljøvennlig produksjon for å redusere miljøbelastningen og fremme en mer bærekraftig produksjon. Miljøvennlig produksjon kan innebære bruk av fornybar energi, reduksjon av avfall og utslipp, og bruk av bærekraftige produksjonsmetoder og materialer. Ved å velge slike produkter kan forbrukere bidra til å støtte mer ansvarlig og bærekraftig produksjon og fremme en mer bærekraftig livsstil.

Siste 30 dager