• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 366705
Nitro

Doppleganger Vertical Skins

160cm

2 499,-

10+ på nettlager
10+ på lager hos leverandør
Velg lengde
Ta vare på fellene dine
G3 Waterproof Renew
G3 Waterproof Renew
Volum l: 60ml

235,-
Tilgjengelig
Tilpassede feller for Nitro Doppelganger!
Nitro Vertical Skin er det perfekte fellevalg for ditt Nitro Doppleganger Splitboard (20/21-sesongen eller nyere). Fellene er ferdig kuttet til å matche Nitro Doppleganger, og er laget i Østerrike i samarbeid med den renommerte produsenten Kohla. Fellene har hurtigfestesystem som matcher de ferdigdrillede hullene i brettet, noe som gjør det lettere å feste fellene. Kohla har benyttet en miks av 65 % mohair og 35 % nylon, som gir deg godt feste i motbakkene samtidig som glien er tilfredsstillende på flatene. Bruk av nylon gjør også fellen mer slitesterk enn rene mohairfeller.

Fellene er tydelig markert med høyre/venstre fell og leveres i en praktisk oppbevaringspose laget av resirkulerte materialer.

Nitro Vertical Skins er laget for kresne forbrukere og benytter Kohlas Fiber Seal og Smart Glue teknologi.
  • Fiber Seal - Benyttes for å hindre at fellene trekker til seg vann, noe som gjør at fellene beholder sin lette vekt og gode gliegenskaper under skiftende forhold.
  • Smart Glue - Gir bedre feste mellom felle og brett under våte og kalde forhold, samtidig som teknologien gjør det lettere å ta av fellene fra splitboardet.
  • 65 % mohair, 35 % nylon

Hvem passer denne for?

For den lykkelige eier av Nitro Doppleganger fra 20/21-sesongen eller nyere.
Sesong: v 2324 vpg
Type: Ferdig tilpasset
Siste 30 dager