• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
Outlet
x
Varenr: 314031
Houdini

Wander Mid Tights M's

true black L
Outlet

555,-

3 på nettlager
Farge: true black
Velg størrelse
Tights eller varmeplagg!
Wander Mid Tights er en praktisk og meget anvendelig shorts laget i 60% merinoull og 40% Tencel. Shortsen varmer godt som ekstraplagg utenpå longsen på de kaldeste dagene, men fungerer også fint som treningsshorts eller yoga-shorts. Varmer godt og puster når den må.
  • Normal passform
  • Myk, stretchy og varm
  • Tight-shorts
Vekt - 172 g
Materiale:
  • Coil TreeMerino™: 60% merinoull 20µ, 40% lyocell Tencel®
Sesong: v 2324 vpg
Alder og kjønn: Herre
Materiale: Fleece
Bærekraft: Miljøsertifisert, Resirkulert
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager