• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
Outlet
x
Varenr: 367200
Houdini

Dunfri W's

deep red S
Outlet

1 839,-

1 på nettlager
Farge: deep red
Velg størrelse
Dunfri er helt uten fjær, og er varm!
Dunfri for kvinner er en ekte Houdini-klassiker brukt og elsket av alt fra fjellguider til kaldtvannssurfere. Kombinasjonen av det rene, minimalistiske utseendet sammen med høy funksjonalitet gjør den til en ekte kameleon som passer for de fleste anledninger.

Dunfri er laget i Spinner Ripstop, et veldig lett og slitesterkt stoff laget av resirkulert polyester. Plagget er foret med Primaloft® Gold, en syntetisk polstring som også består av 100 % resirkulert polyester. Primaloft har et lignende vekt-til-varme-forhold til dun, men absorberer ikke vann, noe som gjør at den yter mye bedre under våte forhold. Fôret er mykt, behagelig og veldig komprimerbart. Du pakker enkelt din Dunfri ned i egen lomme. Plagget er behandlet med en PFAS-fri vannavvisende impregnering.

Dunfri passer for nesten alle eventyr. La det holde deg varm på toppturen, på klatrefjellet, teltturen eller hverdagen.
  • Vanlig passform
  • Vind- og vannbestandig
  • Forbøyde ermer for bevegelsesfrihet
  • Hette med justeringer
  • Lommer som også fungerer som ventilasjon
  • Foret med Primaloft® Gold
  • Ermer med skjult strikk
  • Laget av resirkulerte fibre
  • Fullstendig resirkulerbar
  • Bluesign®-sertifisert stoff
Vekt - 370 g
Materialer
  • Fôr: PrimaLoft® Gold Insulation - Et svært vannavstøtende, slitesterkt og hurtigtørkende alternativ til dun. Eksepsjonelt godt varme-til-vekt-forhold.
  • Ytterstoff: Spinner Ripstop™ - Tettvevd ripstop polyester. Vannbestandig, svært vindbestandig, ultralett og pakkebar.
Sesong: v 2324 vpg
Alder og kjønn: Dame
Bærekraft: Miljøsertifisert, Resirkulert
Bruk: Frikjøring, Fritid
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager