• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
Gjør en god deal i vår Outlet!
x
Varenr: 367289
Houdini

Desoli Mid Tights M's

true black S
Outlet

649,-

1 på nettlager
Farge: true black
Velg størrelse
Størrelseguide
Tights med superkrefter fra merinoull!
Myk og varm tights i 100% merinoull. Designet for skikjøring, fotturer i kaldt vær og andre vinteraktiviteter hvor det er viktig å holde seg varm og tørr.

Dersom du trenger et allsidig basislag som virkelig holder deg varm, anbefaler vi Desoli Mid Tights. Skikjøring, kjølige campingturer om høsten og fjellklatring i store høyder er bare noen eksempler på aktiviteter hvor denne trøyen i ren ull vil komme til sin rett.
  • Smal passform
  • Superfin 100% merinoull
  • Skjult elastikk i linningen
  • Fornybare og biologisk nedbrytbare fibre
Vekt - 200 g i large
Sesong: v 2223 vpg
Alder og kjønn: Herre
Materiale: Ull
Bærekraft: Miljøsertifisert
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.