• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 391761
Houdini

Bucket List Hat

blue illusion S/M

Nå 559,-

799,-
2 på nettlager
1 i vår butikk i Oppdal
Farge: blue illusion
Velg størrelse
Ta vare på ulla

25% rabatt på ullvask (trekkes fra i kassa)

OrganoTex BioCare ull & dunvask
OrganoTex BioCare ull & dunvask

169,-
Tilgjengelig

Solhatt i lette og resirkulerte materialer

Denne klassiske solhatten er laget av kule og hurtigtørkende materialer, der flertallet av materialet blir resirkulert. Hatten har 2-veis strekning for en behagelig passform og en snor under haken for ekstra sikkerhet på vindfulle dager. Hatten er unisex og egnet for alle som ønsker beskyttelse mot solen.

  • Resirkulerte materialer
  • Hurtigtørkende
  • 2-veis strekk
  • Drawcord
Sesong: s 2024 vpg
Alder og kjønn: Dame, Herre
Materiale: Ull
Bærekraft: Bionedbrytbar, Dyrevelferd, Resirkulert
Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Bionedbrytbar

Det er viktig å velge produkter som er bionedbrytbare for å redusere avfallsmengden og skaden på miljøet. Bionedbrytbare produkter brytes ned naturlig og forårsaker ikke skade på jord, luft eller vann. Ved å velge slike produkter kan forbrukerne bidra til å redusere belastningen på deponier og miljøet og fremme en mer bærekraftig livsstil.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager