• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
Bestillingsfrist for levering til jul: 14.12 kl 11.00
x
Varenr: 374753
Grivel

The Dark Machine

m/ Total Ice blad og Simple bakstykke

3 999,-

2 på nettlager
2 i vår butikk i Oppdal
Velbalansert teknisk øks for is- og miksklatring
Med bare 490g er dette av de aller letteste ergonomiske isøksene på markedet. Med håndtak i fullkarbon er balansepunktet på øksa veldig nærme hodet, noe som gir et høyt moment mot isen. Sett fart på øksa og resten går av seg selv. Øksa er ikke for aggressiv slik at den føles riktig også på slakere is, samtidig som den gir deg det lille ekstra på monstersøyla.
  • Hammer eller tverrblad kan ettermonteres
  • Stort hull i hodet for å enkelt kunne henge øksa på selen
  • Matchegrep
  • Sertifisering: EN13089 type 2 – UIAA152
  • Lengde: 49cm
  • Pigg med hull for «Y»-slynge
Vekt - 490 g
G-Bone Carbon Shaft
Skaftet er laget i en tynnvegget aluminiumstube som det er vevd karbon rundt. Aluminiumen gir styrken, karbonet gir stivhet og demping, samtidig som det føles varmt i hånden.
Tuben er profilert med en nerve langs skaftet. Dette gir økt stivhet og bedre grep.

Håndtak i fullakarbon
Håndtaket er ergonomisk utformet i fullkarbon slik at du skal henge i riktig posisjon når melkesyra kommer. Matchegrepet på toppen av håndtaket gir minimal forandring belastningsvinkelen, for kreativt arbeid med øksene på stein og is.
Den lave vekten på karbonhåndtaket flytter balansepunktet på øksa nestene helt opp til hodet. Dette gir 40% høyere moment mot isen og en følelse av en perfekt balansert øks.

Vario-system
Grivel sitt system for blad og bakstykke passer alle økser i Machine-serien. Du velger selv hvilket bakstykke du vil ha på bladet; klassisk hammer, lett hammer, tverrblad eller ingenting. Blad og bakstykke settes sammen som to puslespillbiter og har ingen slark. Dette er et sterkt og enkelt system som ser bra ut. Bladene leveres i varmsmidd stål (med unntak av syltynne Cascade Vario) og bakstykkene i rustfritt stål.Sesong: 2019-03, s 2018
Bruk: Isklatring