• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 383568
Fixe

9,4 Rodellar

60m

2 899,-

3 på nettlager
Velg lengde
Ta vare på klatretauet, da varer det lenger:
Singing Rock Rope Bag
Singing Rock Rope Bag

499,-
Tilgjengelig
Tendon Rope Cleaner 0,5l
Tendon Rope Cleaner 0,5l

219,-
Tilgjengelig

Rodellar er påkosta sportsklatretau for feinschmeckere som vil ha det beste.

Tauet har Fixe sin patenterte Fusion-teknologi som binder strømpa og kjernen sammen. Impregneringen gjør tauet motstandsdyktig både mot fuktighet og smuss, noe som øker levetiden. I tillegg har strømpa “Endurance construction” som øker levetiden med opptil 30%.
Dette er et sportsklatretau med “rask” diameter, som gjør det lite egnet for nybegynnere.

Teknologi:
Impregnering: Dry - en kraftig impregnering av strømpa som holder tauet bestandig mot fuktighet, støv og dritt. Dry-impregnering er godt egnet til bruk der det er sannsynlig at tauet blir vått, eller om det er mye støv på bakken som kan trekke inn i tauet.

Endurance construction: Strømpa er slått med enkle kordeler, noe som gir en “finmasket” strømpe. Dette minsker friksjonen og gir lengre levetid på tauet - faktisk opp til 30% ifølge Fixe sine interne tester. Samtidig blir tauet veldig behagelig å håndtere og jobbe med. 

Midtmerke: Ja

8m merke: Tauet har et rødt merke 8 m fra hver ende. Det gjør det enkelt å identifisere lengden mot slutten av en lang rapell eller hvor mye tau du har igjen på en lang taulengde.


Reflector: Hver ende er merket med reflekterende tape, dette vil du verdsette når du prøver finne enden av kveilen i mørke.


Ultrasonic cut: Endene er kuttet med mikrovibrasjoner som smelter sammen strømpa og kjernen slik at de blir stive og beskytter mot slitasje.


Produsert i Barcelona - Spania

Sesong: 2023-01
Type: Heltau
Diameter9,4mm
Type tauHeltau
Antall fall uiaa-fall
Vekt60 g/m
Fangrykk7,6kN
Strømpeslipp0mm
Dynamisk forlengelse37% 
Statisk forlengelse8%
Andel strømpe38%
SertifiseringEN892 - UIAA101 - 

Siste 30 dager