• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 383565
Fixe

9,2 Oliana

blue 70m

3 199,-

2 på nettlager
1 i vår butikk i Oppdal
Farge: blue
Velg lengde
Ta vare på klatretauet, da varer det lenger:
Beal Rope Brush
Beal Rope Brush

399,-
Tilgjengelig
Tendon Rope Cleaner 0,5l
Tendon Rope Cleaner 0,5l

219,-
Tilgjengelig

Et sylskarpt sportsklatretau for støting på lange tunge ruter. Samtidig er tauet tippel-sertifisert slik at du også kan bruke det som arbeidshest i fjellet.
Strømpe og kjerne er føyd sammen med Fixe sin patenterte teknologi slik at det blir svært bestandig mot strømpeslipp.

Teknologi:
Impregnering: Ingen - 100% PFC-free

Endurance construction: Strømpa er slått med enkle kordeler, noe som gir en “finmasket” strømpe. Dette minsker friksjonen og gir lengre levetid på tauet - faktisk opp til 30% ifølge Fixe sine interne tester. Samtidig blir tauet veldig behagelig å håndtere og jobbe med.

Fusion: Strømpe og kjerne er føyd sammen med en patentert teknologi som motvirker strømpeslipp og som øker levetiden på tauet. Teknologien gir deg også økt sikkerhet, da strømpa ikke vil gli nedover kjernen dersom du får et kutt på tauet når du er i fjellet, og du kan komme deg ut av situasjonen på en tryggere måte.

Midtmerke: Ja

8m merke: Tauet har et rødt merke 8 m fra hver ende. Det gjør det enkelt å identifisere lengden mot slutten av en lang rapell eller hvor mye tau du har igjen på en lang taulengde.

Reflector: Hver ende er merket med reflekterende tape, dette vil du verdsette når du prøver finne enden av kveilen i mørke.

Ultrasonic cut: Endene er kuttet med mikrovibrasjoner som smelter sammen strømpa og kjernen slik at de blir stive og beskytter mot slitasje.

Produsert i Barcelona - Spania

Sesong: 2023-01
Type: Heltau
Diameter9,2mm
Type tauHel-, halv- og tvillingtau
Antall fall uiaa-fall*5 / 5 / 12
Vekt56 g/m
Fangrykk*7,1kN / 7,1kN / 7,4kN
Strømpeslipp0mm
Dynamisk forlengelse*37% / 37% / 27%
Statisk forlengelse8% / 8% / 7%
Andel strømpe40%
SertifiseringEN892 - UIAA101 - 

* Tauet er sertifisert både som hel-, halv- og tvillingtau. Pga. testmetoden blir ikke parameterne de samme for de ulike sertifiseringstypene

Siste 30 dager