• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 383553
Fixe

8,0 Vignemale

violet 60m

2 399,-

2 på nettlager
Farge: violet
Velg lengde
Ta vare på klatretauet, da varer det lenger:
Singing Rock Rope Bag
Singing Rock Rope Bag

499,-
Tilgjengelig
Tendon Rope Cleaner 0,5l
Tendon Rope Cleaner 0,5l

219,-
Tilgjengelig

Er du ute etter en lettvekter som likevel er slitesterk og tåler mer juling enn de aller tynneste tauene? Vignemale er et godt kompromiss som kan brukes til det meste; isklatring, klassisk fjellklatring og alpinklatring. Sertifisert som tvilling- og halvtau. Tauet er UIAA Water repellent sertifisert og er derfor særlig godt egnet til isklatring. 

Teknologi:
Impregnering: Full dry UIAA Water repellent - dette er den kraftigste impregneringen til Fixe, tauet absorberer kun 1-2% vann, der UIAA-sin “Water repellent”-standard krever maks 5%. Både strømpa og kjernen er impregnert, noe som gir ekstra god beskyttelse både mot frysing, absorbering av vann, dritt og støv. 

Endurance construction: Strømpa er slått med enkle kordeler, noe som gir en “finmasket” strømpe. Dette minsker friksjonen og gir lengre levetid på tauet - faktisk opp til 30% ifølge Fixe sine interne tester. Samtidig blir tauet veldig behagelig å håndtere og jobbe med. 

Midtmerke: Ja

8m merke: Tauet har et rødt merke 8 m fra hver ende. Det gjør det enkelt å identifisere lengden mot slutten av en lang rapell eller hvor mye tau du har igjen på en lang taulengde.

Reflector: Hver ende er merket med reflekterende tape, dette vil du verdsette når du prøver finne enden av kveilen i mørke.

Ultrasonic cut: Endene er kuttet med mikrovibrasjoner som smelter sammen strømpa og kjernen slik at de blir stive og beskytter mot slitasje.

Produsert i Barcelona - Spania

Sesong: 2023-01
Type: Halvtau, Tvillingtau
Diameter 8,0mm
Type tau Halv- og tvillingtau
Antall fall UIAA-fall* 6 / 15
Vekt 41 g/m
Fangrykk* 7,7kN / 8,6kN
Strømpeslipp 0mm
Dynamisk forlengelse* 34% / 26%
Statisk forlengelse 9% / 8%
Andel strømpe 39%
Sertifisering EN892 - UIAA101 - 

* Tauet er sertifisert både som halv- og tvillingtau. Pga. testmetoden blir ikke parameterne de samme for tvillingtau som for halvtau.

Siste 30 dager