• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
25% rabatt på nesten hele butikken - Klikk her!
x
Varenr: 372001
Exped

DownPillow

navy M

Nå 517,-

789,-
4 på nettlager
1 i vår butikk i Oppdal
Farge: navy
Velg størrelse

Dunpute fra Exped!

Exped DownPillow er den perfekte dunpute for deg som ikke vil gå glipp av god nattesøvn på campingtur. En kombinasjon av justerbar luftkjerne, deilig dunfyll, mykt trikotnylonmateriale og ergonomisk 3D-fasong gir deg en fantastisk søvnopplevelse, akkurat som hjemme i din egen seng. Puten kan justeres i høyde ved å slippe ut luft, slik at den passer for side-, rygg- og magesovere.

  • Puten kan festes til liggeunderlag med praktiske hemper på sidene.
  • Innerpute med luft kan tas ut for enkel vask av putetrekket.
  • Solid FlatValve for rask oppblåsing og lufting.
  • Klimanøytralt produkt
  • Mål: 43 x 28 x 13 cm

Vekt - 150 g

Sesong: s 2024 vpg
Bærekraft: Dyrevelferd, Miljøsertifisert
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Siste 30 dager