• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og fri retur!
Opptil 30% på Black Diamond - klikk her!
Fixe

Alien X

yellow

1 099,-

Varenr. 375254

1 099,-

Velg størrelse
Størrelseguide
10+ på nettlager
2 tilgjengelig i vår butikk i Oppdal - velg henting i kassen
De originale Aliens har legendestatus hos de som klatrer mye trad
Kammene har myk aluminiumslegering og er kjent for å "bite" godt i både hardt og mykt fjell. Dette er en oppgradert versjon av originalen, der den fantastiske aluminiumslegeringen og den originale geometrien er beholdt. Alt som var bra er som før, resten har blitt bedre.

Det er gravert inn et svakt “X”mønster i overflaten på kammene, slik at de skal få god friksjon mot fjellet fra første bruksdag. Noen typer kammer får ikke maks friksjon før de er godt slitt på overflaten av kammene.

De største størrelsene (rød, grå og grønn) har fått “kamstopper” slik at det er umulig at kammene vrenger seg og at du i teorien også kan bruke de som en passiv forankring (kile)

Kammene har nå anodiserte sidevegger, slik at det skal bli enklere å identifisere størrelsen
  • Svært fleksibel stamme som hindrer vandring.
  • Fjæra er skjult inne i kammene. Dette gir godbeskyttelse og høy driftsikkerhet. Samt at du får et svært smalt hode som passer i trange lommer og hull.
  • God avstand mellom trigger og kammer slik at du kan sette kamkilen dypt og fortsatt få den ut. Triggeren er gjort i aluminium og har hull slik at du enkelt skal få tak med nøttepriker.
  • Massiv trigger-wire som følger formen på hodet og halsen av kamkilen. Dette forebygger deformering og kutt.
  • Fargekoding på slynge og trigger slik at du raskt skal finne størrelsen på racket. Den doble slynga blir hele 25cm når den dras ut.
  • Sammenføyningen mellom stamme og hode testes på hver enkelt kamkile for 50% av sertifisert bruddstyrke.
Still spørsmål