• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 381083
Aclima

Warmwool Polo W's

marengo/corsai/beige mel./navyblazer S

999,-

3 på nettlager
Farge: marengo/corsai/beige mel./navyblazer
Velg størrelse
Ta vare på ulla
Aclima Wool Shampoo
Aclima Wool Shampoo

139,-
Tilgjengelig
Klassisk genser med høy hals og glidelås!
Warmwool Polo med zip er en langermet genser med en høy krage som holder deg varm i nakken og på halsen. Den har en smal passform og egner seg godt som baselayer på kalde dager, med ribbestrikkede felter i siden for bedre komfort og bevegelse. Genseren har glidelås i halsen så du raskt blir kvitt overskuddsvarme, og kan lukke igjen når du blir kaldere. Warmwool stoffet er strikket, noe som gjør at det er elastisk og lunt. Det er 100% merinoull og vekten er på 200 gram per kvadratmeter. Fiberne som brukes i dette materialet er på 20.5 micron og det er mykt og godt å ha innerst mot huden. Warmwool egner seg som baselayer mot huden eller som lag nummer to når været er veldig kjølig.
  • Flate sømmer for å forhindre gnaging
  • Høy hals med glidelås
  • 100% Merinoull
Vekt - 296 g
Techtalk:
Aclima WarmWool er Aclimas mest populære serie, og den serien det er størst utvalg i. Dette er det tradisjonelle undertøyet laget av Total Easy Care (TEC) – behandlet Merinoull, noe som gjør plaggene ekstra myke. Plaggene isolerer meget godt selv om du skulle bli fuktig. Kroppslukt setter seg ikke i plagget. Aclima WarmWool er plaggene for deg som liker å oppholde deg ute selv om gradestokken kryper under null. Dette er produkter som holder på varmen under aktiviteter som alpint, friluftsliv, padling, klatring og lignende.
Sesong: v 2324 vpg
Alder og kjønn: Dame
Materiale: Ull
Bærekraft: Dyrevelferd
Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Siste 30 dager