• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 380667
Aclima

Warmwool Hood Sweater Children

corsair/dill 110 cm

699,-

4 på nettlager
Farge: corsair/dill
Velg størrelse
Ta vare på ulla
Aclima Wool Shampoo
Aclima Wool Shampoo

139,-
Tilgjengelig
En sikker vinner når temperaturen synker!
Ullgenser for barn i norske Aclimas mest populære serie, WarmWool. Genseren har hette som kan brukes som balaklava eller som høy polokrage, eller som vanlig rund hals. Armene har tommelhull for å holde håndleddene varme, eller for at holde armene på plass når man tar på seg et ytterplagg. Man kan også varme hendene i den store lommen på magen. Genseren er laget av merinoull som er TEC-behandlet (Total Easy Care), noe som gjør plagget ekstra mykt, og genseren holder deg varm selv om den blir fuktig. I tillegg motvirker ull vond kroppslukt. WarmWool Hood Sweater for barn er laget i 100%, 200g/m2 merinoull og passer perfekt for å holde varmen under uteaktiviteter som slalåm, padling, klatring og andre typer av friluftsliv.
  • Hetten kan brukes som balaklava eller som polokrage
  • Passer for uteaktiviteter som alpint, padling, klatring o.l.
  • Armer med tommelhull
  • TEC-behandling gjør merinoullen ekstra myk (Total Easy Care)
  • Merinoull transporterer bort fukt og motvirker vond kroppslukt
  • Materiale: 100% 200g/m2 Merinoull
Vekt - N/A
Warmwool:
WarmWool stoffet er strikket, noe som gjør at det er elastisk og lunt. Det er 100% merinoull og vekten er på 200 gram per kvadratmeter. Fiberne som brukes i WarmWool er på 20.5 micron, det er mykt og godt å ha innerst mot huden. WarmWool egner seg som baselayer mot huden eller som lag nummer to når været er veldig kjølig.
Sesong: v 2324 vpg
Alder og kjønn: Junior
Materiale: Ull
Bærekraft: Bionedbrytbar, Dyrevelferd
Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Bionedbrytbar

Det er viktig å velge produkter som er bionedbrytbare for å redusere avfallsmengden og skaden på miljøet. Bionedbrytbare produkter brytes ned naturlig og forårsaker ikke skade på jord, luft eller vann. Ved å velge slike produkter kan forbrukerne bidra til å redusere belastningen på deponier og miljøet og fremme en mer bærekraftig livsstil.

Siste 30 dager