• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 343287
Aclima

Lightwool Sportshirt M's

jet black L

999,-

5+ på nettlager
Farge: jet black
Velg størrelse
Ta vare på ulla
Aclima Wool Shampoo
Aclima Wool Shampoo

139,-
Tilgjengelig
Perfekt trøye for høyaktivitet sommerstid!
LightWool Sports Shirt er en langermet trøye med rund hals, den passer perfekt i sommerhalvåret til aktiviteter med høy intensitet. LightWool stoffet kombinert med en lett ullnetting under armene og bak på ryggen, gjør at trøyen puster optimalt og gir god svettetransport.
  • Ullnetting på rygg og under armene
  • Tynn ullkonstruksjon
Vekt - 160 g
Sesong: s 2024 vpg, v 2324 vpg
Alder og kjønn: Herre
Materiale: Ull
Bærekraft: Bionedbrytbar, Dyrevelferd
Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Bionedbrytbar

Det er viktig å velge produkter som er bionedbrytbare for å redusere avfallsmengden og skaden på miljøet. Bionedbrytbare produkter brytes ned naturlig og forårsaker ikke skade på jord, luft eller vann. Ved å velge slike produkter kan forbrukerne bidra til å redusere belastningen på deponier og miljøet og fremme en mer bærekraftig livsstil.

Siste 30 dager