• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
25% rabatt på nesten hele butikken - Klikk her!
x
Varenr: 317131
Aclima

Leisurewool Short Sleeve W's

navy blazer L
Outlet

982,-

2 på nettlager
Farge: navy blazer
Velg størrelse
Ta vare på ulla
Aclima Wool Shampoo
Aclima Wool Shampoo

139,-
Tilgjengelig
Dagligdags!
LeisureWool Woven Shirt er en behagelig skjorte laget i 100% merinoull. Skjorten er laget i tynt og lett ullstoff og er forsterket på skuldrene med ekstra stoff. I front, en praktisk liten lomme og alle knapper er laget av kokosnøttskall. Luftig og svalende men som også varmer når det trengs.
  • Meget komfortabel
  • 100% merinoull
  • Fiber: 21,2 micron
  • Materialvekt: 160g/m²
Vekt - 214 g
Sesong: s 2021 vpg, s 2022 vpg
Alder og kjønn: Dame
Bærekraft: Bionedbrytbar, Dyrevelferd
Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Bionedbrytbar

Det er viktig å velge produkter som er bionedbrytbare for å redusere avfallsmengden og skaden på miljøet. Bionedbrytbare produkter brytes ned naturlig og forårsaker ikke skade på jord, luft eller vann. Ved å velge slike produkter kan forbrukerne bidra til å redusere belastningen på deponier og miljøet og fremme en mer bærekraftig livsstil.

Siste 30 dager