Smartwool Hike Classic Full Cushion M's deep navy M Smartwool Hike Classic Full Cushion M's deep navy M Smartwool Hike Classic Full Cushion M's deep navy M

Smartwool Hike Classic Full Cushion M's

deep navy M

Varenr: 354353
Fargedeep navy
Smartwool Hike Classic Full Cushion M's deep navy M
deep navy
Størrelse
M
349,-
4 på lager (
  • 47B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 1 500,-

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Komfort!
Classic Hike Full Cushion holder fokuset på komfort for føttene og slitestyrke, så du kan gå lenger. Sertifisert merinoull med resirkulert nylon og tykk demping under fotbladet og tynnere demping på oversiden samt oppover leggen.
  • MEget komfortable
  • Slitesterke
  • Varme
  • Flate sømmer
  • Stretchy
Materiale:
  • 56% Merinoull, 11% Nylon, 31% resirkulert Nylon, 2% Elastane
Størrelsestabell
Størrelse EU UK
Small 34-37 2-4,5
Medium 38-41 5-7,5
Large 42-45 8-10,5
XL 46-49 11-13,5
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar