• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
Outlet
x
Varenr: 375895
Patagonia

Down Sweater Vest M's

black XL
Outlet

2 169,-

2 på nettlager
1 i vår butikk i Oppdal
Farge: black
Velg størrelse
Varm dunvest til høst, vinter og vår!
Den perfekte varmen for nesten enhver anledning: vår klassiske Down Sweater Vest er lett og vindtett med et skall laget av NetPlus® 100% resirkulert ripstop-nylon fra resirkulerte fiskeredskaper for å bidra til å redusere plastforurensning i havet. Den er isolert med 800-fill-power dun som er 100% sertifisert etter Responsible Down Standard av Control Union (CU 880272). Kjøp av produkter som er sertifisert etter Responsible Down Standard viser etterspørsel etter bedre dyrevelferdspraksis i forsyningskjeden for dun og fjær. Produsert på en fabrikk som har Fair Trade-sertifisering.
  • Glidelås i midten foran har en innvendig stormklaff og glidelåsgarasje ved haken for komfort
  • To håndvarmerlommer på sømmen med usynlige glidelåser; en innvendig brystlomme med glidelås konverteres til en stuffsekk med en karabinløkke
  • Komfortable nylonbundne, elastiske ermehull og en trekksnor-forsegling i varme; falden justeres med snorlås foran
Vekt - 201 g

Hvem passer denne for?

Til deg som ønsker en allsidig og varm dunvest!
Materialer
  • Slitesterkt skallstoff er laget av NetPlus® 100 % resirkulert nylon ripstop laget av resirkulerte fiskegarn for å redusere havplastforurensning; med en PFC-fri DWR-finish (holdbart vannavstøtende belegg som ikke inneholder perfluorerte kjemikalier)
Sesong: s 2024 vpg
Alder og kjønn: Herre
Materiale: Dun og isolasjon
Bærekraft: Dyrevelferd, Miljøsertifisert, Resirkulert
Bruk: Topptur
Størrelse Bryst Midje Arm
XS 86,5-89 71 81,5
S 89-94 73,5-76 84
M 96,5-101,5 78,5-84 86,5
L 106,5-112 86,5-91,5 89
XL 117-122 96,5-101,5 91,5


Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager