• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 351872
Nalgene

Grip-N-Gulp Sustain

pink

249,-

3 på nettlager
Farge: pink
Drikkeflaske for barn.
Nalgene har allerede beseiret Everest. Nå står man ovenfor en tøffere utfordring: Småbarn.
Grip'n'Gulp er solid nok til å bli kastet i gulvet, sølsikker nok til at du må skylde på hunden dersom det kommer flekker på gulvet og luktsikker nok til at det kan gå måneder før dere finner flasken igjen bak sofaen selv om den er full av melk.
Viktigst av alt; den er behagelig nok til at småbarn vil elske den og nå egne nye høyder. Grip'n'Gulp har en ventil i lokket som hindrer innholdet i å renne ut og som gjør det behagelig å drikke.
Flasken tåler +/- 135 grader, og både topp, lokk og ventilen er vaskemaskin-sikker på øverste vaskehylle.
Vekt - 108 g
  • Dimensjon: 184 mm X 70 mm
  • 350 ml
  • 50% resirkulert materiale
Sesong: s 2022 vpg
Bærekraft: Resirkulert
Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager
Nalgene