Icebreaker Ski+ Light OTC Alps 3D W's cherry/espresso/snow M Icebreaker Ski+ Light OTC Alps 3D W's cherry/espresso/snow M Icebreaker Ski+ Light OTC Alps 3D W's cherry/espresso/snow M

Icebreaker Ski+ Light OTC Alps 3D W's

cherry/espresso/snow M

Varenr: 363693
Fargecherry/espresso/snow
Icebreaker Ski+ Light OTC Alps 3D W's cherry/espresso/snow M
cherry/espresso/snow
Størrelse
S
M
L
349,-
20+ på lager (
  • 20+7B-lager
  • 6Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 1 500,-

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Lett og god skisokk med merinoull til toppturer og dager i bakken.
Lett og elastisk med nydelig passform. Gir likevel god støtte og sklir ikke ned i skiskoen.
Denne sokken er laget med ankelstøtte, pustende soner og anatomisk tåboks for unik venstre og høyre passform. Siden sokken er sømløs og har god ventilasjon hjelper deg den med å unngå gnagsår på turene i vinter.

Litt lettere for tette skistøvler eller på litt varmere dager.
  • Komfortable
  • Varm og behagelig i skistøvlene
  • Slitesterk
  • Anti-gnagsår sømmer
Vekt - 140 g
Materialer:
53% Merino Wool, 44% Nylon, 3% LYCRA®
Størrelsestabell
Størrelse S M L XL
EU 39-41.5 42-44 44.5-46.5 47-49
UK 6-7.5 8-9.5 10-11.5 12-13.5
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar