Exped Versa 5R LW Exped Versa 5R LW

Exped Versa 5R

LW

Varenr: 343348
Størrelse
M
1 069,-Kampanjepris
1 899,-
20+ på lager (
  • 20+7B-lager
  • 3Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 1 500,-

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Allsidig og slitesterk!
Versa-mattene er allsidige og komfortable liggeunderlag som er beregnet for allsidig bruk som feks camping, backpacking og ferieturer.

Versa 5R er en varm og allsidig matte som fint kan brukes på vinteren. Kammerne er fylt med 200 g/m2 Texpedloft mikrofiber. Matten har innebygget håndpumpef for rask og effektiv pumping.
Vekt - 830 g
R-verdi Nedre temperaturgrense Stikkord
5,2 -20°C Allsidig og komfortabel


Alle mattene fra Exped bruker resirkulert Ripstop polyester yttermateriale, bluesign® sertifisert Texpedloft og RDS-sertifisert gåsedun.


R-Verdi:
I tillegg til en god sovepose så er også isolasjonsevnen til matten veldig viktig for å få en god natts søvn. R-verdien oppgitt i produktnavnet sier noe om isolasjonsevnen matten har. Jo høyere verdi, jo bedre isolasjonsevne. Exped opererer med r-verdier fra 1-9 som i praksis er 10°- minus 45°
Spesifikasjoner
Størrelse Duo M Duo LW
Tykkelse 9cm 9cm
Størrelse 52 x 183cm 65 x 197xm
Vekt 830g 1085g
Pakket størrelse 17 x 30cm 17 x 33cm
Ytterstoff Resirkulert 75D ripstop polyester, Oeko-Tex® 100 sertifisert Resirkulert 75D ripstop polyester, Oeko-Tex® 100 sertifisert
Isolajon 200 g/m2 Texpedloft mikrofiber, bluesign® sertifisert 200 g/m2 Texpedloft mikrofiber, bluesign® sertifisert
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar