• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 289850
Aclima

Lars Monsen Anárjohka Socks

grey 32-35
Outlet

199,-

10+ på nettlager
Farge: grey
Velg størrelse
Ta vare på ulla
Aclima Wool Shampoo
Aclima Wool Shampoo

139,-
Tilgjengelig
Komfortable og veldig varme
Lette, varme og behagelig sokker i myk ullfrotte. Ribbestrikket i ankel for perfekt passform og sokkene inneholder Lycra som holder sokkene på plass. Den har fine designdetaljer, og hempe slik at sokkene kan henges til tørk. Utviklet i samarbeid med Lars Monsen.

Alle plagg fra Aclima har gått gjennom en Total Easy Care (TEC) – behandling som gjør de kløfrie, og som minsker krympe-problemet.
  • Hemper som forenkler oppheng for tørking
  • Ribbestrikket i topp for perfekt passform
  • Ekstra tykk ullfrotte på utvalgte steder for økt komfort
  • Lycraforsterkning på hel og tå
  • 70% Merinoull, 15%Polycolon, 10% Nylon, 5% Lycra
Vekt - 99 g
Lars Monsen er en serie for ekte friluftsfolk. Med de beste leverandørene på flere felt vil Monsen utvikle en rekke villmarksprodukter som er gjennomtenkt, av høy kvalitet og for folk flest. Alt Lars Monsen har lært, har han lært på den harde måten. Resultatet ser du i detaljene.
Sesong: s 2023 vpg, v 2324 vpg
Alder og kjønn: Herre
Materiale: Ull
Bærekraft: Dyrevelferd
Bruk: Tur_ikke i bruk
Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Siste 30 dager