• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 275919
Toko

Eco Functional Reactivator 250ml

Outlet

99,-

1 på nettlager
Forbedrer fukttransport og tørketid
Toko Eco Functional Reactivator gjenoppretter funksjonaliteten til moderne sportsklær. Fukttransporten forbedres og tørketiden forkortes. Resultatet blir plagg som er behagelige og myke i bruk.

Takket være sølvion teknologi motvirker Toko Eco Functional Reactivator bakterier og ubehagelig lukt. Sportstøyet holder seg friskt lenger og er dermed behageligere i bruk. Egnet til førstelags- og mellomlagsplagg. Ikke egnet for vanntette klær.

Toko og miljøet:
Ren og uberørt natur er det friluftsmennesker setter aller høyest. Det forstår Toko, og har derfor med sine Eco Wash- og Eco Proof-produkter utviklet en ny og spesielt ressurssparende og bærekraftig generasjon vaske- og impregneringsprodukter, uten at sportsentusiasten trenger å gi avkall på den typiske Toko-effekten. Alle Toko Eco-produkter er tildelt bluesign®-standardens kvalitetsmerke. Det garanterer holdbar og pustende motstandsdyktighet i all slags vær.
  • 250 ml
  • Gjenoppretter funksjonaliteten til moderne sportsklær
  • Miljøsertifisert
Bærekraft: Miljøsertifisert
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Siste 30 dager
Toko