• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 319531
Tilak

The Jacket

chili red M
Outlet

3 499,-

3 på nettlager
Farge: chili red
Velg størrelse
Én praktisk og robust jakke til de fleste fjellaktiviteter
Da vi starta VPG brukte vi samme jakka i byen når det regnet, på fjellet når det snødde, og enten vi klatra eller kjørte på ski.
Vi savner litt den tida, da vi hadde færre greier og var mer ute. Derfor har vi sammen med Tilak, det første merket vårt, designet The Jacket - Én jakke til all aktivitet: topptur, frikjøring, isklatring, festival og alt i mellom.

Jakken er laget i Gore-Tex Pro, går godt over rumpa og har enormt bra bevegelighet i armene. Diger, hjelmkompatibel hette med gode innstrammingsmuligheter og to store brystlommer godt plassert slik at de ikke blir affektert av klatreseler eller sekker. Gode luftespalter under armene sørger for god utlufting.

Materiale: GORE-TEX® Pro Most Rugged 3-Layer Ret: < 6,00 m2.Pa.W-1, Bluesign certified
  • Allsidig og robust!
  • Enestående passform!
  • God beskyttelse i all slags vær
  • Gode luftespalter under armene
  • Forlenget bakre del
  • Justerbar hette
  • Jakke på bildet i str Large (se egen tabell under)
Vekt - 540g i str M | 554g i str L (veid av oss)

Hvem passer denne for?

For de som ønsker èn skalljakke til alt!
The Jacket i bruk av oss på Vpg
Flere aktiviteter - ei jakke...
Sesong: v 2021 vpg
Alder og kjønn: Herre
Materiale: Skall og Gore-Tex
Bærekraft: Miljøsertifisert, Miljøvennlig produksjon, Varer lengre
Modellens mål (jakke i str L):
Høyde Omkrets bryst Omkrets midje Omkrets Hofte Beinlengde
180cm 105,5cm 90cm 96 82cm
Varer lengre

Det er mer bærekraftig å velge produkter som varer lengre, fordi det reduserer behovet for hyppig utskiftning, og dermed ressursbruken og avfallsproduksjonen. Når produkter har en lengre levetid, krever det også færre råvarer og energi for å produsere nye ting, og det blir mindre avfall som må håndteres eller resirkuleres. Langvarige produkter kan også spare forbrukere penger over tid, da de slipper å kjøpe nye produkter så ofte. Samtidig gir produkter med høy kvalitet og lang levetid en bedre opplevelse for brukeren, noe som kan føre til økt tilfredshet over tid.

Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Miljøvennlig produksjon

Det er viktig å velge produkter som er laget med miljøvennlig produksjon for å redusere miljøbelastningen og fremme en mer bærekraftig produksjon. Miljøvennlig produksjon kan innebære bruk av fornybar energi, reduksjon av avfall og utslipp, og bruk av bærekraftige produksjonsmetoder og materialer. Ved å velge slike produkter kan forbrukere bidra til å støtte mer ansvarlig og bærekraftig produksjon og fremme en mer bærekraftig livsstil.

Siste 30 dager