• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og fri retur!
Opptil 30% på Black Diamond - klikk her!
Therm-a-Rest

Saros 0F/-18C

stargazer long

2 549,-

3 399,-
Varenr. 343179

2 549,-

3 399,-
Farge:
Velg størrelse
Utsolgt. Få varsel når tilbake på lager.
Jeg aksepterer personvernerklæringen.
Sovepose fra vår til høst!
Saros er den mest romslige syntetiske soveposen fra Therm-a-Rest og er laget for deg som ønsker en sovepose for vinterturer der komfort og driftssikkerhet er viktig. Typiske turer kan være alt fra snøhuletur til Hardangervidda eller Spitsbergen på langs. Saros er en driftsikkert pose for deg som ønsker pålitelightet uansett vær.

Saros soveposen er oppgitt til -10C grader i komfort-temperatur i undertøy. Med stillongs er komfortgrensen på -18C grader. Disse tallene er realistiske og baserer seg på at man bruker et liggeunderlag med tilstrekkelig isolasjon. Saros soveposen har W.A.R.M. fit passform som står for «With Additional Room for Multiple positions”. I Saros soveposen har du god nok plass til å sove i alle mulige posisjoner du skulle ønske. Det er også god plass for å tørke klær i løpet av natten.

Soveposen er fylt med eraLoft Polyester Hollow Fiber som er et syntetisk, vannavstøtende materiale. Fordelen med syntetiske soveposer er at de holder seg varme selv om de blir fuktige. Saros soveposen har oppdelte kammere slik at isolasjonen ikke forflytter seg, men forblir i sine kammere. I fotpartiet er det en ergonomisk fotboks for bedre passform og isolasjon. I tåboksen er den en lomme som du kan putte føttene inn i for deg som er en frysepinne.

På undersiden av soveposen er det SynergLinks slik at man kan koble soveposen og liggeunderlaget sammen.

Therm-a-Rest dyner og tepper kan kobles på soveposen ved hjelp av hemper på posen slik at man kan øke temperaturen og bruksområdet.

Soveposen kommer med komprimeringstrekk for bruk på tur og oppbevaringstrekk for lagring hjemme. Oppbevaringstrekket gjør at soveposen holder seg spenstig over tid!
  • Komforttemperatur på -10 grader i underbuksa og -18 i undertøy
  • Toveis glidelås som ikke hekter seg fast i innertrekket
  • eraLoft™ isolasjon: effektiv og pakkbar, vannavvisende stoff
  • W.A.R.M.: God plass til mange forskjellige soveposisjoner
  • Komprimeringstrekk og lagringspose er inkludert
Vekt - 1960 g
Still spørsmål
Spesifikasjoner
Størrelse Small Regular Long
Vekt 1960g 2240g 2370g
Lengde 185 cm 203 cm 216 cm
Høyde 11,4 cm 11,4 cm 11,4 cm
Passer personer opptil 168 cm 183 cm 198 cm
Komfort -10°C -10°C -10°C
Limit -18°C -18°C -18°C
Extreme NA NA NA
Fyllmateriale eraLoft Polyester Hollow Fiber eraLoft Polyester Hollow Fiber eraLoft Polyester Hollow Fiber
Ytterstoff 20D Polyester w/ DWR 20D Polyester w/ DWR 20D Polyester w/ DWR
Fôr 20D Polyester Taffeta 20D Polyester Taffeta 20D Polyester Taffeta
Pakket størrelse 28 x 30cm 28 x 30cm 28 x 30cm
Glidelåsside Venstre Venstre Venstre
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.