• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
Bestillingsfrist for levering til jul: 14.12 kl 11.00
x
Varenr: 305584
Therm-a-Rest

Oberon -0F/-18C

element Small

7 999,-

1 på nettlager
Farge: element
Velg størrelse
Kalde netter på senhøst og vinternetter krevere en sovepose som holder deg varm. Oberon er laget for deg som ønsker en sovepose for turer over mange dager der varme, vekt og volum er viktig. Du trenger for øvrig ikke å være ekstrem på noen måte for å ønske deg en lett og spenstig sovepose, kanskje bare et snev av gramjeger.

Oberon er oppgitt til -10C grader komfort-temperatur i underbukse. Med undertøy komfortgrensen på -18C grader . Disse tallene er realistiske og baserer seg på at man bruker et liggeunderlag med tilstrekkelig isolasjon. Oberon soveposen har Performance Fit passform som betyr at den har en vanlig romslighet for soveposer. Du kan enkelt snu deg rundt i soveposen, og den er ikke unødvendig romslig
  • Veldig lett og kompakt for sin temperaturgrense
  • Åpning for armene på sidene
  • Ekstern lomme for småting (hørepropper, lykt etc.)
  • Komforttemperatur på -10 grader i underbuksa og -18 grader i undetøy
  • Toveis glidelås som ikke hekter seg fast i innertrekket
  • 800-fyll Nikwax Hydrophobic gåsedun
  • Responsible Down Standard sertifisert
  • Komprimeringstrekk og lagringspose er inkludert
Vekt - 1030 g
Soveposen er fylt med 800 Cuin NikwWax impregnert gåsedun som sørger for at dunet holder seg spenstig over tid. NixWax impregnering sørger for at fuktighet ikke trenger inn i soveposen slik som svette fra deg selv eller kondens i teltet. Typiske situasjoner er mange dager i telt med mye kondens og generell kontakt med snø og vann. Soveposen blir heller ikke særlig påvirket av fordamping fra kroppen på grunn av impregneringen.

Det er ekstra dunkammere som beskytter mot kuldeinntregning og tap av kroppsvarme langs nakke, i halsen i hetten og bak glidelåsen. I fotpartiet er det en ergonomisk fotboks for bedre passform og isolasjon. I tåboksen er den en dunfylt lomme som du kan putte føttene inn i for deg som er en frysepinne.

Soveposen har soneisolasjon som maksimerer varmen. Det er 60% dun på oversiden og 40% dun på undersiden av soveposen. Dette gjør at dunet blir mer effektivt brukt i forhold til vekt og varme. På undersiden av soveposen er det SynergLinks slik at man kan koble soveposen og liggeunderlaget sammen. Dunen på undersiden blir uansett komprimert og mister mye av varmeevnen sin, derfor vil du ha toppsiden opp. Slik får du både en lettere og varmere pose.

Therm-a-Rest dyner og tepper kan kobles på soveposen ved hjelp av hemper på posen slik at man kan øke temperaturen og bruksområdet. Soveposen kommer med komprimeringstrekk for bruk på tur og oppbevaringstrekk for oppbevaring hjemme. Oppbevaringstrekket gjør at dunet holder seg spenstig over tid!
Sesong: s 2021 vpg, v 2021 vpg
Alder og kjønn: Dame, Herre
Komforttemperatur: -40° til -16°
Bærekraft: Miljøsertifisert
Spesifikasjoner
Størrelse Small Regular Long
Vekt 1030 g 1120 g 1210 g
Lengde 185 cm 203 cm 216 cm
Høyde 14 cm 14 cm 14 cm
Passer personer opptil 168 cm 183 cm 198 cm
Komfort -10°C -10°C -10°C
Limit -18°C -18°C -18°C
Extreme -38°C -38°C -38°C
Fyllmateriale 800 Fill Goose Nikwax Hydrophobic Down RDS 800 Fill Goose Nikwax Hydrophobic Down RDS 800 Fill Goose Nikwax Hydrophobic Down RDS
Ytterstoff 20D Polyester Ripstop w/DWR 20D Polyester Ripstop w/DWR 20D Polyester Ripstop w/DWR
Fôr 20D Polyester Taffeta 20D Polyester Taffeta 20D Polyester Taffeta
Glidelåsside Venstre Venstre Venstre
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.