• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
Bestillingsfrist for levering til jul: 14.12 kl 11.00
x
Varenr: 306115
Therm-a-Rest

Hyperion 20F/-6C

deep pacific regular
VPG-pris

4 999,-

4 på nettlager
Farge: deep pacific
Velg størrelse
VPG-pris
“​​VPG-pris” er utvalgte varer vi har prisa så lavt vi kan ved hjelp av prisrobot. Ferdig snakka.
Sovepose for gramjegeren
Therm-a-Rest Hyperion er en ultralett sovepose for turer der vekt og volum er essensielt for å gjennomføre turen. Typiske aktiviteter er fjellsykling og løping over mange dager, lange sykkelturer langs vei der volum og vekt er helt essensielt, eller overnattingsturer under klatring vår, sommer, høst og senvinter.

Driver du med tinderangling med eller uten ski og ønsker det letteste, mest kompakte og varmeste har du med Hyperion soveposen løsningen på noen av dine utfordringer (plass i sekken, vekt og en god natts søvn).

Hyperion er oppgitt til 0 grader komforttemperatur i underbuksa. Med undertøy er komfortgrensen på -6 grader. Disse tallene er realistiske og baserer seg på at man bruker et liggeunderlag med tilstrekkelig isolasjon.
  • Komforttemperatur på 0 grader i underbuksa og minus 6 i undertøy
  • Toveis glidelås som ikke hekter seg fast i innertrekket
  • 900-fyll Nikwax Hydrophobic gåsedun
  • Responsible Down Standard sertifisert
  • Komprimeringstrekk og lagringspose er inkludert
Vekt - 550 g
Soveposen har Ultralight Fit passform som er Therm-a-Rest sin smaleste kategori med tanke på romslighet. Her er det skåret til beinet for den laveste vekten og det minste volumet, samtidig som varmekomforten er ivaretatt. Om du sover som en mumie i en sarkofag hele natten går det fint, noe som bør være tilfellet etter en slitsom tur. Om du spreller som er fisk hele natten og sover i alle fire sovestillingene hadde vi anbefalt en bredere pose.

900 cuin Nikwax impregnert gåsedun som sørger for at dunet holder seg spenstig over tid, spesielt i våte omgivelser over mange dager. Typiske situasjoner er mange dager i telt med mye kondens og generell kontakt med snø og vann. Soveposen blir heller ikke særlig påvirket av fordamping fra kroppen på grunn av dunimpregneringen.
Langs nakke og hals i hetten og bak glidelåsen er det ekstra dunkammere som beskytter mot kuldeinntregning og tap av kroppsvarme.

Hyperion har soneisolasjon som maksimerer varmen siden dunet er effektivt brukt. Det er 60% dun på oversiden og 40% på undersiden av posen. SynergyLinks på soveposen gjør at man kobler liggeunderlaget sammen med posen, noe som gjør at man holder undersiden av posen ned mot underlaget. Dunen på undersiden blir uansett komprimert og mister mye av varmeevnen sin, derfor vil du ha toppsiden opp. Slik får du både en lettere og varmere pose.
Fotpartiet på soveposen har ergonomisk fotboks for bedre passform og isolasjon. I tåboksen er den en egen dunfylt lomme som du kan putte føttende inn i, for deg som er en frysepinne.

Therm-a-Rest dyner og tepper kan kobles til på oversiden av posen ved hjelp av hemper slik at man kan øke temperaturen og bruksområdet.
Sesong: s 2023 vpg, v 2021 vpg
Alder og kjønn: Dame, Herre
Komforttemperatur: 0° til +5°
Bærekraft: Miljøsertifisert
Spesifikasjoner
Størrelse Small Regular Long
Vekt 550 g 580 g 630 g
Lengde 185 cm 203 cm 216 cm
Høyde 11,4 cm 11,4 cm 11,4 cm
Passer personer opptil 168 cm 183 cm 198 cm
Komfort 0°C 0°C 0°C
Limit -6°C -6°C -6°C
Extreme -23°C -23°C -23°C
Fyllmateriale 900 Fill Goose Nikwax Hydrophobic Down RDS 900 Fill Goose Nikwax Hydrophobic Down RDS 900 Fill Goose Nikwax Hydrophobic Down RDS
Ytterstoff 10D Nylon RipStop w/ DWR 10D Nylon RipStop w/ DWR 10D Nylon RipStop w/ DWR
Fôr 10D Nylon RipStop 10D Nylon RipStop 10D Nylon RipStop
Pakket størrelse 15 x 20 cm
Glidelåsside Venstre Venstre Venstre
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.