• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
Inntil 30% rabatt på klatreutstyr - Klikk her!
x
Varenr: 388336
Salewa

Ortles Hyb TWR Jacket Kids

electric 164
Outlet

855,-

2 på nettlager
Farge: electric
Velg størrelse

En hybrid jakke - den holder ungene tørr og varm!

Jakken er et lett isolasjonslag laget av et luftig og stretchy stoff med en polyamid/ull-sammensetning. Strategisk plasserte isolerte områder polstret med ull hjelper å holde deg tørr og varm, og polyamid gir en luftig jakke. Ullen er hentet fra tirolske sauer og er varm selv om den er våt. Når den ikke er i bruk, kan denne jakken pakkes bort i dens integrerte pakk-det-lomme. Jakken har en skreddersydd, justerbar isolert hette som gir ekstra beskyttelse. 

Hvem passer denne for?
Til den som ønsker en allsidig jakke til vinteren med god bevegelsesfrihet og termoregulering til barna sine!

Materialer

  • Hovedmateriale Durastretch ull Bluesign180g/kvm (68% Polyamid 22% Virgin Wool 10% Elastan), Nylonvevet RIPSTOP 20D PFC-FRI BLUESIGN 41 g/kvm (100% polyamid)
  • Isolasjon - 60 % polyester 40 % virgin ull
  • Fôr - 100 % polyamid
Sesong: v 2324 vpg
Alder og kjønn: Junior
Materiale: Fleece
Bærekraft: Miljøsertifisert
Bruk: Frikjøring, Jibbing, Splitboarding
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Siste 30 dager