• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
25% rabatt på nesten hele butikken - Klikk her!
Outlet
x
Varenr: 390118
Patagonia

Snowdrifter Bibs M's

grayling brown S
Outlet

2 999,-

1 på nettlager
Farge: grayling brown
Velg størrelse

Lett og behagelig skallbukse!

En lett skallbukse som kombinerer beskyttelse og komfort! Buksen har et elastisk skallstoff som vil holde deg tørr og vil være behagelig under alle forhold. SnowDrifter gir 3-lags H2No® Performance Standard-beskyttelse i et 100 % resirkulert polyester stretchstoff som er ideelt for lange pudderdager. Laget i en Fair Trade Certified™-fabrikk.

  • PFC-fritt H2No® Performance Standard-skall (stoff, membran og finish inneholder ikke perfluorerte kjemikalier) 3-lags, 4,3 oz 50-denier 100 % resirkulert polyester stretch ren veving med en myk resirkulert polyester strikket støtte og en PFC-fri DWR (holdbar vannavstøtende) finish
  • Smekke overdel 7,7-oz 89 % Prevented Ocean Plastic™ resirkulert polyester sertifisert av OceanCycle og hentet fra kystsamfunn med risiko for plastforurensning/11 % XLANCE® stretch dobbelvev med en PFC-fri DWR-finish Smekkeoverdel er sertifisert som bluesign®-godkjent Laget i en Fair Trade Certified™-fabrikk

Vekt - 650

Sesong: v 2324 vpg
Alder og kjønn: Herre
Materiale: Skall og Gore-Tex
Bærekraft: Resirkulert, Rettferdig handel
Bruk: Frikjøring, Topptur
Sentrale funksjoner
  • Lett, vanntett, vindtett
  • Drop-seat
  • RECCO
Rettferdig handel

Rettferdig handel er bærekraftig fordi det støtter et rettferdig og anstendig arbeidsmiljø og sikrer at produsenter i utviklingsland får en rimelig pris for produktene sine. Rettferdig handel kan bidra til å redusere fattigdom og fremme økonomisk utvikling i disse landene, samtidig som det reduserer avhengigheten av utnyttende arbeidspraksis og miljøødeleggelser. Ved å kjøpe varer fra rettferdig handelsorganisasjoner, kan forbrukere være trygge på at produktene er produsert under humane arbeidsforhold og med respekt for miljøet. Dette kan også oppmuntre til økt bevissthet om viktigheten av bærekraftig forbruk og produksjon, og oppfordre andre til å ta lignende valg.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager