• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
Outlet
x
Varenr: 335928
Patagonia

Point Peak Trail Pant M's

noble grey 34
Outlet

1 609,-

2 på nettlager
Farge: noble grey
Velg størrelse
Slitesterke, klassiske turbukser fra Patagonia
Disse buksene er perfekt for flerdagers turer i fjell og skog, eller til reising og fritid. "Slim fit" og moderne utforming, samt tekniske detaljer gjør disse buksene til en god allrounder og et godt valg når du er på jakt etter nye turbukser. Buksene er behandlet med PFC-fri DWR (Durwable Water Repellent) finish som gjør stoffet vannavstøtende uten perfluorerte stoffer. Fair Trade™ sertifisert.
 • Stikklommer med dreneringshull
 • Lårlommer på hver side med glidelås og dreneringshull
 • Krok til feste på sko/skolisser
 • Justerbart liv og justerbar i anklene
 • Skreddersydd for optimal bevegelsesfrihet
 • Ekstra beskyttelse fra slitasje på setet og knærne
 • PFC-fri DWR behandling for vannavstøtende egenskaper
 • bluesign® godkjent
 • Fair Trade™ sertifisert
Vekt - 442 g
Materialer:
 • Body: 6.5-oz 90% resirkulert nylon, 10% elastane
 • Panels: 6.5-oz 92% resirkulert nylon, 8% elastane
Sesong: v 2223 vpg
Alder og kjønn: Herre
Bærekraft: Miljøsertifisert, Resirkulert, Rettferdig handel
Bruk: Fritid, Rask fjelltur, Tur
Størrelse Midje Innside fot
XS 71 79
S 74-76 79
M 79-84 81
L 86-91 84
XL 97-102 84


Rettferdig handel

Rettferdig handel er bærekraftig fordi det støtter et rettferdig og anstendig arbeidsmiljø og sikrer at produsenter i utviklingsland får en rimelig pris for produktene sine. Rettferdig handel kan bidra til å redusere fattigdom og fremme økonomisk utvikling i disse landene, samtidig som det reduserer avhengigheten av utnyttende arbeidspraksis og miljøødeleggelser. Ved å kjøpe varer fra rettferdig handelsorganisasjoner, kan forbrukere være trygge på at produktene er produsert under humane arbeidsforhold og med respekt for miljøet. Dette kan også oppmuntre til økt bevissthet om viktigheten av bærekraftig forbruk og produksjon, og oppfordre andre til å ta lignende valg.

Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager