• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 351059
Patagonia

Durable Pants Boys

mojave khaki XL
Outlet

649,-

3 på nettlager
Farge: mojave khaki
Velg størrelse
Turbuksa med stor T!
Durable Hike Pants er Patagonias mest slitesterke og tur-rettede bukse for barn. Laget i 65% resirkulert polyester og 35% organisk bomull. Komfortable og meget bevegelige bukser som sørger for frihet på tur. To håndlommer og en lårlomme med knapper, og beina kan enkelt brettes opp når bekker og elver skal krysses.
  • Komfortable
  • Slitesterke
  • Bevegelige
Vekt - 360 g
Materiale:
  • 65% resirkulert polyester + 35% organisk bomull
Sesong: s 2022 vpg
Alder og kjønn: Junior
Materiale: Softshell
Bærekraft: Resirkulert, Rettferdig handel
Rettferdig handel

Rettferdig handel er bærekraftig fordi det støtter et rettferdig og anstendig arbeidsmiljø og sikrer at produsenter i utviklingsland får en rimelig pris for produktene sine. Rettferdig handel kan bidra til å redusere fattigdom og fremme økonomisk utvikling i disse landene, samtidig som det reduserer avhengigheten av utnyttende arbeidspraksis og miljøødeleggelser. Ved å kjøpe varer fra rettferdig handelsorganisasjoner, kan forbrukere være trygge på at produktene er produsert under humane arbeidsforhold og med respekt for miljøet. Dette kan også oppmuntre til økt bevissthet om viktigheten av bærekraftig forbruk og produksjon, og oppfordre andre til å ta lignende valg.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager