• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
25% rabatt på nesten hele butikken - Klikk her!
Outlet
x
Varenr: 387334
Patagonia

Black Hole Pack 25L

shrub green
Outlet

1 259,-

5+ på nettlager
Farge: shrub green

En kraftig og praktisk hverdagssekk

Denne robuste 25-liters dagstursekken gir deg akkurat passe mengde plass til å bære dine daglige nødvendigheter. Den har samme imponerende ytelse som du forventer av våre Black Hole®-vesker, men er nå mer miljøvennlig med 100 % resirkulert hovedmateriale, innerfôr og stropper. I tillegg er den laget i resirkulert TPU-film med en elegant matt overflate, og er produsert på en Fair Trade Certified™-fabrikk. Sekken er svært slitesterk og tåler dårlig vær takket være overflaten av resirkulert TPU-film. Den har mange lagringsalternativer, blant annet et hovedrom med plass til de fleste 15" bærbare datamaskiner, og en innvendig glidelåslomme for mindre gjenstander.

Hvem passer denne for?
Dette produktet passer for alle som trenger en solid og pålitelig hverdagssekk, med plass til alt det nødvendige.

  • Ekstremt slitesterk, værbestandig, 100 % resirkulert stoff
  • Flere lagringsalternativer
  • Lett tilgjengelig hovedrom som rommer de fleste 15" bærbare datamaskiner; indre lomme med glidelås for små gjenstander
  • Stashlomme foran
  • Airmesh bakpanel for komfort og økt ventilasjon
  • Stretch vannflaskelommer
Sesong: v 2324 vpg
Alder og kjønn: Unisex
Bærekraft: Resirkulert
Sekketype: Dagstursekker, Sekker med PC-lomme
Volum: 26-40 liter
Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager