• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 326290
Osprey

Talon 11 Jr

cosmic red
VPG-pris

659,-

5+ på nettlager
Farge: cosmic red
VPG-pris
“​​VPG-pris” er utvalgte varer vi har prisa så lavt vi kan ved hjelp av prisrobot. Ferdig snakka. Rabattkoder gjelder ikke på VPG-pris.

Stilig tursekk for minstemann!

Talon 11 jr er en ryggsekk skreddersydd for minstemann i familien. Denne sekken gir barnet mulighet til å selv kunne bære både utstyr og spennende gjenstander en kan finne når en er ute i naturen. Passer for gutter i alderen 4-12 år. Sekken gir god bevegelsesfrihet og beveger seg med barnets bevegelser.

  • Dimensjoner(cm):39L / 25W / 17D
  • Materiale: 100D X 210D BLUESIGN RECYCLED ROBIC NYLON
  • Bluesign® godkjent

Vekt - 600

Sesong: s 2022 vpg, s 2023 vpg
Alder og kjønn: Herre, Junior
Bærekraft: Miljøsertifisert, Resirkulert
Volum: 11-25 liter
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager