• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
Gjør en god deal i vår Outlet - Klikk her!
x
Varenr: 379699
Osprey

Heritage Transporter 45

black
Outlet

944,-

2 på nettlager
1 i vår butikk i Oppdal
Farge: black
Praktisk hverdagsbag!
Heritage Transporter 45 tilbyr en praktisk og elegant bæreløsning. Den nye bagen er en relansert og nedskalert versjon av Ospreys originale design. Den er utstyrt med en avtakbar og justerbar skulderrem, to gripehåndtak, utvendig glidelåslomme og et sikkert feste for yogamatte, ekstra klær, en liten veske, kamerastativ eller lignende.
  • Praktisk og sikker oppbevaring i hverdagen
  • Miljøsertifiserte materiale
  • 45L
  • 500D High Tenacity Nylon Recy BSAPP C0
Sesong: s 2023 vpg
Bærekraft: Miljøsertifisert, Resirkulert
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager