• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 393692
Norrøna

Trollveggen Thermal Pro Vest M's

night M

1 799,-

2 på nettlager
Farge: night
Velg størrelse

Bli itj fæst uten thermal-væst!

Norrøna Thermal Pro Vest er et genialt tilskudd til garderoben nå temperaturen går ned og kan fint brukes som ytterst plagg på sommeren, eller som isolasjonspalgg på toppturen om vinteren. Vest er laget av 100% resirkulert Polartec Thermal Pro-materiale og er ekstremt komfortabel på. Varmer godt og tørker fort. Høy krage, høndlommer og brystlomme med glidelås.

  • Varm
  • Komfrotabel
  • 100% resirkulert stoff
Sesong: s 2024 vpg
Alder og kjønn: Herre
Materiale: Fleece
Bærekraft: Miljøsertifisert, Resirkulert
Bruk: Fjell- og alpinklatring, Frikjøring, Fritid, Topptur, Tur
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager