• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 389806
Norrøna

Lyngen Alpha100 Zip Hood M's

olive night XL

3 799,-

1 på nettlager
Farge: olive night
Velg størrelse
Norrøna's mest pustende isolasjonsjakke.
Dette lette mellomlagsplagget er laget for skiturer, men er også velegnet for generelt friluftsliv, spesielt middels til høy intensitet, på grunn av de utmerkede puste- og isolasjonsegenskapene.

Det utvendige stoffet er et lett, dobbeltvevd, resirkulert aero100-nylonstoff fordi det gir en svært god kombinasjon av lav vekt, pusteevne og vindbeskyttelse, pluss litt stretch for bedre bevegelsesfrihet. Stoffet er av 20D ripstop-kvalitet med PFC-fri DWR-behandling for ekstra vannbestandighet.

Jakken er fôret med førsteklasses Polartec® Alpha®-isolasjon, den verdensledende pustende isolasjonen som er utviklet for å gi konsekvent varme, samtidig som den kontinuerlig slipper ut overflødig kroppsvarme og gir bedre pusteevne under aktivitet. Den isolerer brukeren ved høy intensitet og ved roligere aktiviteter.

For optimal ytelse er det blitt brukt to Polartec® Alpha®-tekstiler: Hoveddelen er fôret med Polartec® Alpha® 90 (90 gram/m2), mens skulderområdet, som har en mer krevende muskelgruppe, er i et tykkere Polartec® Alpha® 120-stoff (120 gram/m2). Dette er også mer motstandsdyktig mot kompresjon fra ryggsekkstropper.

Jakken har håndvarmerlommer og brystlomme med glidelås, hjelmkompatibel hette med enhåndsjustering og stivere brem for bedre vindbeskyttelse, innvendig glidelåsstolpe som forhindrer kuldebroer og elastisk nederkant.

Jakken har en teknisk passform med Y-snitt og formsydde armer for god bevegelsesfrihet.
Vekt - 380 g
Materiale
  • Polartec® Alpha®
  • Unik rochell-strikke-teknologi som gir topp varme-til-vekt ratio
  • Minimum 60% resirkulert Polyester
  • Tørker raskt og har veldig god pusteevne
  • Veldig komprimerbar, og er myk mot huden
  • Isolasjon uten behov for et innerlag
Sesong: v 2324 vpg
Alder og kjønn: Herre
Materiale: Dun og isolasjon
Bærekraft: Miljøsertifisert, Resirkulert
Bruk: Fjell- og alpinklatring, Frikjøring, Fritid, Rask fjelltur, Topptur, Tur
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager